#1: Sanne schrijft een boek - mini interview

Sanne schrijft een boek

Op 10 oktober plaatste ik op social media onderstaand bericht: ik ga een boek schrijven! Vele reacties volgden. Allemaal positief en aanmoedigend. Wat gaaf om te merken dat zoveel mensen me steunen in dit traject. Want… het is me nogal wat! Ik schrijf dit boek namelijk níet omdat ik schrijven nou zo leuk vind. Ik schrijf dit ook níet omdat ik denk dat ik goed kan schrijven.

FB post

Ik hoor je nu denken: waarom schrijft ze dit boek dan wel?

Als redacteur en begeleider in het selfpublishing proces heb ik nauw contact met vele auteurs. Een gebrek aan zelfvertrouwen en lef resulteren heel vaak in (onnodig) klein denken en vertraging in het proces. En dat is zonde! Ik wil je met mijn boek geruststellen. Want het ligt niet aan jou en je boek, maar aan het proces! Dat te weten voelt al goed, toch? 😊

Waar gaat het boek over?

Mijn boek helpt jou om voorbereid, zelfverzekerd, met de volledige overgave je boek uit te geven. Ik geef je teugels om de stap naar buiten te zetten. Met je boek, met je verhaal en als auteur. Ik help je om van een afstandje naar jezelf, naar je boek, naar “succes” en naar de uitgeefwereld te kijken. Om jou als auteur te steunen in het proces en aan te moedigen om het gewoon te DOEN!

Ellen ging in gesprek met Sanne

Bekijk hier het mini-interview

video Sanne schrijf een boek

Ben jij benieuwd naar mijn proces van schrijven en uitgeven?

Elke twee weken deel ik mijn ervaringen met je. Kijk je met me mee?
Schrijf je dan in voor de tweewekelijkse update per mail!

Aanmelden #sanneschrijfteenboek

Liefs,

Sanne

 

 

In categorie: Sanne schrijft een boek