Van podiumvrees naar podiumbeest

van-podiumvrees-naar-podiumbeest-1024x680

Wat was dat fijn, hè?! Die schrijffase. De verhaallijn opzetten. Je personages tot leven laten komen. Misschien wat spanning aanbrengen. Verfijnen. In een veilige schrijfomgeving. Thuis of op een andere plek. Met de deur dicht. In je comfort zone. Dé manier om jouw creatieve schrijfgeest zo optimaal mogelijk aan het werk te zetten.

En nu ligt het daar. Je manuscript. Helemaal af. Misschien moeten er nog wat spelfouten uitgehaald worden hier en daar, maar verder ben jij – stiekem - best tevreden. Tijd om jouw verhaal het podium op te helpen. ‘OH JEE…!’

‘Is het eigenlijk wel goed (genoeg)?’ ‘Zijn er wel mensen die dit willen lezen?’ ‘En hoe spreek ik die mensen aan?’ Je begint je af te vragen of je dit eigenlijk überhaupt wel moet doen. ‘Wie ben ik nou eigenlijk?’

Herkenbaar? Troost jezelf dan alvast met de gedachte dat dit bij het proces hoort. Maar het is wel van belang dat je het overwint. Want jouw boek moet er komen. En wil je van je boek een commercieel succes maken, dan zul je moeten weten wat jouw boek nu zo bijzonder maakt én dat naar buiten kunnen brengen.

Tijdens de Workshop Selfpublishing op vrijdag 23 november gaan we hiermee aan de slag. Je krijgt informatie over uitgeven in eigen beheer, we gaan de lezersbelofte van je boek scherp krijgen en verwerken in een achterflaptekst (die verkoopt!), een persbericht (dat triggert!) en een pitch (die sprankelt!). Wat de middag bijzonder maakt is dat je gelijkgestemden ontmoet. Allemaal in eenzelfde situatie. Allemaal zet je die middag de stap naar buiten toe met je manuscript. Op weg naar een gepubliceerd boek.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan gauw aan. Er zijn nog vijf plekken vrij.

Note: deze workshop heeft al plaats gevonden. Benieuwd naar wat we de komende tijd organiseren? Neem een kijkje op onze events pagina via onderstaande button!

Komende webinars

 

In categorie: Blog