Estèl van Hattem - True Natural Food

Nadat steeds meerdere mensen uit mijn omgeving (cursisten, familie en vrienden) gingen vragen hoe ik dan precies die uitgebalanceerde lekkere maaltijd bereid, ben ik mijn kookkunsten gaan noteren. En dat bleek nogal een klus voor iemand die op gevoel kookt en dus niet precies de maatvoering bijhoudt! Daarnaast moesten er ook foto's komen.... Na ruim 1,5 jaar bleek het een geschikt geheel wat gedrukt kon gaan worden. Na wat surfen op het internet vond ik BoekenGilde, en deze site beviel me wel. Ik kon eerst rustig lezen over alle zaken die bij het drukken naar voren komen. Vervolgens had ik prettig contact en overleg met Peter en werd mijn kookboek een feit. Wat een mooi resultaat! Inmiddels loopt de verkoop zo hard dat ik al weer een vervolgbestelling gedaan heb. Heel erg fijn, want uiteindelijk wil ik mensen inspireren en motiveren om een meer bewust leven te leiden, waarbij voedsel en het bereiden daarvan een mooie ingang is!

Wil je meer weten over Estèl en haar boek? Kijk dan op haar website www.steljevoor.nu of bestel het boek in onze Boekenshop.

In categorie: Schrijversverhalen

Meer blogs en tips lezen?

Interview met Hein Doeksen, auteur van SNEEUW

Hein Doeksen (1950) trok al op jonge leeftijd met zijn vader de bergen in. In 1972 stak hij met vrienden te voet dwars over Spitsbergen. Een paar jaar later, na het fatale bergongeluk van een van...
Verder lezen

Interview met Camille Jacobs, auteur van Wraak

Camille Jacobs is een Vlaamse schrijver die je niet direct in een vakje met anderen kan plaatsen. Zijn hele leven al schreef hij verschillende manuscripten en gedichten. Na herhaaldelijk aandringen...
Verder lezen

Tip van de auteur: Alexander Steenhorst

Regelmatig vragen wij auteurs, nadat hun boek is uitgekomen, om ervaringen te delen die andere auteurs weer kunnen gebruiken in het selfpublishing traject. Deze tips delen wij op social media in de...
Verder lezen