Gebruik de kracht van social media!

‘’Hoe wordt mijn boek nou succesvol op social media?’’

‘’Hoe zorg ik er voor dat mijn boek een bestseller wordt?’’

Dit zijn vragen die ons regelmatig gesteld worden. Want iedere auteur wil dat zijn of haar boek een succes wordt. En iedere auteur ziet ook dat we online actiever zijn dan ooit. Kijk maar eens om je heen en je ziet; iedereen is online en iedereen koopt online. Hoe vaak zie je wel niet een bestelbus bij jou de straat in rijden? We kunnen er niet meer omheen. De huidige generatie is ONLINE!

Social media biedt kansen!

Is dat vervelend? Sommigen van jullie vinden misschien van wel. Want vaak weten we niet waar te beginnen. Maar uiteindelijk biedt juist social media heel veel kansen voor jou als selfpublisher. Je kunt namelijk eenvoudig, goedkoop en zelf jouw boek aan het grote publiek tonen. Het aanmaken van een account op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn is zo gebeurd en berichten posten kost niets, hooguit een halfuurtje per dag. Heb jij dat halfuurtje per dag over om jouw boek tot een succes te maken? Lees dan verder.

Een boek uitgeven, het lijkt zo eenvoudig. Maar hoe weet je waar je moet beginnen? In ons gratis e-book leggen we je in 7 stappen uit hoe je jouw eigen boek kunt uitgeven. Ideaal, want zo weet je precies waar in het proces jij bent gebleven!

Download het whitepaper 'In 8 stappen je eigen boek uitgeven'

Zelf aan de slag?

Want om jou als Selfpublisher te helpen bij de zichtbaarheid op social media organiseren wij een workshop. Met natuurlijk de bijpassende naam: Workshop Social Media & Je boek! Wij geloven er namelijk in, dat jij met een halfuurtje (mag natuurlijk meer) per dag er voor kunt zorgen dat jouw boek veel aandacht krijgt op social media.

Hoe we dat gaan doen?

We bieden een uitgebreid programma, waarin we je helpen met het maken van een Facebook/Instagram pagina, we leggen je uit hoe je content kunt maken en inplannen, ook geven we je een aantal tips die het allemaal nog nét even wat makkelijker maken.

Wees er snel bij en zorg dat jij ook gebruik maakt van de kracht van social media!

Meer info over de workshop? Klik dan hier.

Tot dan!

Ellen

Ga jij een boek schrijven en wil je het uitgeven in eigen beheer?

 

Meer blogs en tips lezen?

7 tips voor het succesvol op de markt brengen van jouw managementboek

Een tijdlang heb je gewerkt aan jouw boek. Een boek waarmee je jouw kennis deelt en expertise toont. Nu het geredigeerd, vormgegeven en gedrukt is, ga je het boek op de markt brengen. Hoe val je op...
> Verder lezen

Vergroot je expertstatus: geef een boek uit!

Heb je veel ervaring en kennis binnen je vakgebied? Wil je jouw expertstatus vergroten en vertrouwen opbouwen? Dan is het uitgeven van een boek een goed idee. Een boek vergroot namelijk je...
> Verder lezen

Het thema van je boek bepalen

Waarom het belangrijk is om het thema van je boek goed te kennen Als auteur krijg je misschien weleens de vraag: wat is het thema van je boek? Niet elke auteur heeft daar, gek genoeg, gelijk een...
> Verder lezen