Een doel zonder plan is slechts een wens

mountainbike-002

Een bekende quote, die wat mij betreft prima past bij de start van een nieuw jaar. Want, hoe cliché misschien ook, voor velen is januari wel het moment van nieuwe energie, van doelen stellen, dit jaar ga ik… <vul zelf in>.

Zelf heb ik ook wat doelen voor 2019. Dit jaar wil ik selfpublishing nóg meer op de kaart zetten. Want oh wat geloof ik er toch in en wat zijn er toch veel serieuze partijen en auteurs die er ook in geloven (als je maar niet die binnendoor route neemt!). Ik wil nog meer boeken redigeren (in 2018 heb ik er negentien geredigeerd, in 2019 hoop ik er minstens vijfentwintig te redigeren – zit die van jou daarbij?). Ik wil vaker mountainbiken door “ons” mooie Twente. In mijn eentje, het liefste ’s ochtends vroeg.

Wat is jouw doel?

Ben je er klaar voor om in 2019 je boek in eigen beheer uit te geven? BoekenGilde helpt je graag om focus te houden op je boek en het proces én om gemotiveerd te blijven. Zo blijven we webinars geven waar je gratis aan kunt deelnemen, staat de volgende workshop Selfpublishing alweer gepland (22 maart a.s.), zijn we bezig met de ontwikkeling van een workshop over social media bij je boekpromotie (binnenkort meer info) én zijn we bezig met iets groots. Iets waar wij zelf heel blij van worden, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit jou als Indie schrijver* écht kan helpen. Hou onze berichtgeving in de gaten voor meer info.

Wil jij op korte termijn informatie over selfpublishing? Meld je dan aan voor het webinar van a.s. woensdag. (Komt het niet uit, meld je dan toch aan en ontvang naderhand de video.)
Deelnemers aan het webinar maken kans op een gratis quick scan!

Namens BoekenGilde wens ik je een prachtig 2019 toe!
Sanne Visch

* een Indie schrijver is een onafhankelijke en/of zelf publicerende schrijver die afwijkt van het traditionele en gebaande pad bij het publiceren van een boek

In categorie: Blog