Coco Bookmedia - Dingetjes van dertigers

Vorige week stelden we Coco Bookmedia al aan jullie voor. De komende periode nemen zij jullie mee in het vormgevingstraject van boekcovers. Ze vertellen waarom ze bepaalde keuzes maken en wat deze toevoegen aan het boek. In deze update vertellen ze over de gemaakte keuzes voor het boek: 'Dingetjes van dertigers'.

dingetjes van dertigers

Briefing van de auteur

Het boek is laagdrempelig, persoonlijk en herkenbaar voor dertigers, bijna-dertigers en begin-veertigers.  De lezer wordt  op een speelse manier aan het denken gezet: hoe vind ik het leven dat ik leid? Wat is mijn verlangen? Waar wil ik naartoe?

Gewenste sfeer

Lekker luchtig, niet te zwaar. Geschikt voor vrouwen én mannen.

Gekozen beeldtaal

De doelgroep bestaat uit jonge mensen, zowel mannen als vrouwen. Met een reële foto raak je maar een kleine groep mensen die zichzelf direct herkennen, dus zoeken we een illustratie. Een tekening in stijl passend bij dertigers. We vinden een gestileerde cartoon, van man en vrouw die met relatie-dingetjes te maken hebben.

We passen kleuren aan, laten elementen uit het originele beeld achterwege. De kleuren van het beeld lopen over in de achtergrondkleur van de cover.

Resultaat

Een zeer eigentijdse verbeelding van één van de dilemma’s van dertigers. Spannend en toch luchtig.

Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij de opmaak van je boek?
Bekijk dan onze verschillende opties!

Hulp bij de vormgeving

 

In categorie: Nieuws

Meer blogs en tips lezen?

Coco Bookmedia - The vatican tales

Wij werken samen met Coco Bookmedia voor de opmaak van boeken. Maar hoe komt een boekcover tot stand? Welke keuzes worden er gemaakt en wat voegen deze toe aan het boek? In deze update vertellen ze...
Verder lezen

Samenwerking Coco Bookmedia

Sinds enige tijd werken wij samen met Coco Bookmedia voor de opmaak van boeken. De komende periode nemen ze ons, via social media, mee in het vormgevingstraject van boekcovers. Ze vertellen waarom...
Verder lezen