Believe you can and you're halfway there!

eindejaarsdoel

Zodra het nieuwe jaar begint heeft iedereen goede voornemens. Van meer sporten tot gezonder eten, het huis opruimen en eindelijk je boek afschrijven. De eerste maanden van het nieuwe jaar ga je hier fanatiek mee bezig...totdat je de focus verliest en meegaat in de waan van de dag.

Een boek uitgeven, het lijkt zo eenvoudig. Maar hoe weet je waar je moet beginnen? In ons gratis e-book leggen we je in 7 stappen uit hoe je jouw eigen boek kunt uitgeven. Ideaal, want zo weet je precies waar in het proces jij bent gebleven!

Download het e-book 'In 8 stappen je eigen boek uitgeven'

Besef dat het nog niet te laat is om jouw goede voornemens te realiseren. Ga deze laatste maanden van het jaar met je boek bezig! Door het stellen van een ijkpunt kom je in beweging.

‘Believe you can and you’re halfway there’ – Theodore Roosevelt

Neem nou bovenstaande quote. Stel voor jezelf een doel dat jij vóór het einde van dit jaar kunt halen. Schrijf het op en maak het realistisch.

  • Voor het einde van het jaar wil ik de eerste 30 pagina’s van mijn boek geschreven hebben;
  • Voor het einde van het jaar wil ik dat mijn boek is geredigeerd;
  • Voor het einde van het jaar wil ik mijn manuscript bij de drukker hebben;
  • Voor het einde van het jaar wil ik 80 exemplaren van mijn boek verkocht hebben.

Lijkt dit onmogelijk?
Nee? Nou waar wacht je nog op!
Ja! Kom in ieder geval in actie. Zodra jij van jezelf kunt zeggen dat je alles hebt gegeven om je doel te behalen, dan is dat toch geweldig?

Deel je doel op in overzichtelijke stappen en momenten dat je hiermee bezig gaat. Weet welke keuzes je moet maken en welke middelen en partijen je kunt/moet inschakelen. Je deadline staat al!

Door te geloven in jezelf, ben je al een heel eind op weg. Wij kunnen je natuurlijk ook een handje helpen. Beide hebben we hetzelfde belang; we willen dat jouw boek er komt én dat het een succes wordt! Helaas is dit niet af te dwingen, het begint bij jezelf.
We zien dat veel van onze opdrachtgevers baat hebben wij het volgen van onze webinars en workshops. Een trend die we zien, en waar we trots op zijn, is dat steeds meer mensen de gehele reeks van webinars volgen. In deze webinars behandelen we het hele selfpublishing proces van de opmaak, tekstredactie, productie maar ook vermarkting van je boek. Er staan nog verschillende webinars gepland voor het einde van het jaar, dus schrijf je snel in!

Ook kun je je nog inschrijven voor de workshop selfpublishing op vrijdag 23 november. Tijdens deze workshop gaan wij je uitdagen om uit je comfort zone te stappen en jouw boek te verkopen: zowel op papier als mondeling.

Kortom, laten we er samen voor zorgen dat jij, voor het einde van het jaar, jouw goede voornemens omtrent het schrijven van je boek gaat realiseren!

Een boek uitgeven, het lijkt zo eenvoudig. Maar hoe weet je waar je moet beginnen? In ons gratis e-book leggen we je in 7 stappen uit hoe je jouw eigen boek kunt uitgeven. Ideaal, want zo weet je precies waar in het proces jij bent gebleven!

Download het e-book 'In 8 stappen je eigen boek uitgeven'

Succes!

In categorie: Blog